Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Η BlueStream Solutions παρέχει υπηρεσίες, όπως συστήματα, cloud, δίκτυα, εφαρμογές, υποδομή και ασφάλεια, μέσω συνεχούς (ή ανά έργο) υποστήριξης και ενεργής διαχείρισης στις εγκαταστάσεις των πελατών μας, στο δικό σας data centre, στο Azure, στο AWS ή στο IBM Cloud.

Η BlueStream σάς βοηθά να αποκτήσετε και να διατηρήσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, προσφέροντας τις απαραίτητες υπηρεσίες IT για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες σας είτε πρόκειται για εφάπαξ είτε για πλήρη διαχείριση της υποδομής σας σε οποιοδήποτε στάδιο: σχεδιασμός, διαχείρηση, υποστήριξη ή κατά παραγγελία

Σχεδιασμός

Σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός της ΙΤ υποδομής σας, είτε on-premise είτε cloud, μπορεί να είναι περίπλοκος και καθώς η εξέλιξη της τεχνολογίας επιταχύνεται, η λήψη αποφάσεων να είναι αρκετά απαιτητική.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαχείριση

Διαχείριση

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εστιάσετε στις κύριες απαιτήσεις της επιχείρησή σας, παρέχοντάς σας την ευελιξία και την ασφάλεια που χρειάζεστε ενώ ανεβάζετε την απόδοση της ΙΤ επένδυσής σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υποστήριξη

Υποστήριξη

Η BlueStream είναι ο αφοσιωμένος συνεργάτης που θα εγγυηθεί τη διαρκή υποστήριξη την οποία χρειάζεστε σε κάθε στάδιο της ΙΤ στρατηγικής σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Bespoke

Bespoke

Η BlueStream προσφέρει εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες και υποστήριξη σε ένα μοντέλο all-inclusive που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ