Πιστοποιήσεις

Πιστοποιήσεις

Ως μια σύγχρονη επιχείρηση με όραμα, η BlueStream αναγνωρίζει σε στρατηγικό επίπεδο την ανάγκη διασφάλισης της τεχνολογικής αριστείας. Γι’ αυτό η εταιρία μας έχει υιοθετήσει μια προσέγγιση απόκτησης πιστοποιήσεων όλων των κορυφαίων προμηθευτών, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στην αντίστοιχη τεχνολογική υποστήριξη που προσφέρουμε. Έχουμε επιλεγεί ως ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος Συνεργάτης στην Ελλάδα από τη Microsoft και ο Καλύτερος SMB Συνεργάτης Veeam της χρονιάς.

Με δέσμευση στο Azure: Ενώ ήμασταν Χρυσός Συνεργάτης της Microsoft, επεκτείναμε τις γνώσεις μας σχετικά με τις Υπηρεσίες Azure Cloud αποκτώντας τα Infra & Database Migration Specialization, Data and AI Specialization, Modern Work, Identity & Access Management Specialization και το 2024 το Cloud Security Specialization. 

Η συνεχής τεχνολογική εκπαίδευση είναι προτεραιότητά μας: Η αναβάθμιση των δεξιοτήτων των ομάδων μας αντικατοπτρίζεται με αριθμούς: Οι ομάδες πωλήσεων και μηχανικών μας κατέχουν περισσότερες από 80 πιστοποιήσεις των κορυφαίων συνεργάτες μας: Microsoft, IBM, Linux, AIX, Cisco, Checkpoint, Sophos, Netapp, Vmware, Veeam.

Πιστοποιημένοι σε Ποιότητα και σε Ασφάλεια: Η BlueStream έχει εφαρμόσει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ΙSO 9001) και δεσμεύεται να εξασφαλίσει την ασφάλεια των δεδομένων (System Certification ISO 27001) όλων των δεδομένων στοιχείων της εταιρίας.

certification MSFT SP
certification MSFT infra
msft MW specialist
msft SECURITY specialist
Certification MSFT Cloud Security S
certification MSFT APP
certification IBM 1
certification IBM 2
aws logo
certification VMWARE
certification VMWARE PC
certification VEEAM
certification HPE
certification Sophos
certification NSE 3
Certification mcafee
certification Lenovo
Certification progress whats up gold
Partner Logo Commvault
partner redaht
partner suse
Certification ISO9001
Certification iso27009