Επιχειρηματικοί Τομείς

Επιχειρηματικοί Τομείς

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός επηρεάζει όλους τους τομείς του επιχειρείν, αυξάνει την αποδοτικότητα, παρέχει νέες ευκαιρίες για κέρδη και αλλάζει τα επιχειρηματικά μοντέλα.

Η πανδημία δημιούργησε μία κουλτούρα αλλαγής που μας οδήγησε να λειτουργήσουμε διαφορετικά και μας εκπαίδευσε ως επαγγελματίες και καταναλωτές να εφαρμόζουμε μία νέα ψηφιακή πραγματικότητα.

Ακόμη και οι πιο συντηρητικοί τομείς υιοθέτησαν την νέα κατάσταση. Καθώς οδεύουμε προς τη βιομηχανία 5.0 (των ρομπότ), οι τάσεις όπως η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και η προστασία δεδομένων, η αυτοματοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών για εταιρείες όλων των μεγεθών, οι λύσεις που βασίζονται στο cloud, υβριδική εργασία, το IoT (Internet of Things) και η 5G συνδεσιμότητα θα είναι στις προτεραιότητες σας.

Χρηματοοικονομικά

Χρηματοοικονομικά

Εάν ανήκετε στον Χρηματοοικονομικό τομέα, γνωρίζετε καλά πώς η τεχνολογία έδωσε τη δυνατότητα να γίνετε ευέλικτοι, συνεργατικοί και ψηφιακοί ενώ άνοιξε το «κλαμπ» σας σε νέα μέλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δημόσιο

Δημόσιο

Οι στρατηγικές IT απαιτείται να αυτοματοποιούν διαδικασίες με απόλυτη ασφάλεια, να προστατεύουν ευαίσθητα δεδομένα, να εφαρμόσουν προηγμένη ανάλυση δεδομένων, να ψηφιοποιούν τη δημόσια διοίκηση και να απλοποιήσουν τη γραφειοκρατία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υγεία

Υγεία

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός μπορεί να είναι πρόκληση για όλους τους κλάδους. Για τον τομέα της Υγείας είναι ζωτικής σημασίας η εφαρμογή μίας αδιάλειπτης ασφαλούς μετάβασης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βιομηχανία

Βιομηχανία

Ορατότητα στο value chain, IoT, ενισχυμένη παραγωγικότητα, έλεγχος ποιότητας, δυνατότητα πρόβλεψης στο maintenance, εργασία εξ αποστάσεως, όλα απαιτούν μια ευέλικτη στρατηγική IT ενώ πολλές υπηρεσίες  λειτουργούν από το Cloud.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λιανεμπόριο

Λιανεμπόριο

Η εύκολη πρόσβαση είναι ο στόχος για κάθε εταιρεία που επιθυμεί να εφαρμόσει στρατηγικές λύσεις IT. Πολλαπλά portals αγορών θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε της πωλήσεις σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενέργεια

Ενέργεια

Ένας ιδιαίτερος τομέας όπου πάρα πολλοί και διαφορετικοί παράγοντες καθορίζουν την απόδοσή του και επηρεάζουν την κερδοφορία του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτιλία

Ναυτιλία

Η ναυτιλία διανύει μια από τις πιο μεταβατικές περιόδους των τελευταίων 20 ετών. Απαιτούνται νέες τεχνολογίες για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και των κανονιστικών ρυθμίσεων που έχουν επιβληθεί.  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ